8/5/09

AYTH EINAI H EΙΔΗΣΗ

Η σοβαρότατη είδηση δεν είναι η απόλυση του Βαλβέρδε αλλά η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κατάργηση δικαιώματος των παλιών μετόχων.Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι
τεράστιοι επιχειρηματίες ετοιμάζονται να μπουν στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ,Χωρίς βέβαια να
αμφισβητείται η ηγεσία του Σωκράτη Κόκκαλη.Τα ονόματα λίγο πολύ γνωστά και δεν θα μπω
στον πειρασμό να τα γράψω.Αν αποφευκτούν οι μεταξύ τους τριβές[μακρυά από το μοντέλο
του ΠΑΟ]Τότε κάτι πολύ πολύ μεγάλο ξημερώνει για τον θρύλο μας

6 σχόλια:

spika είπε...

μη βιαζεσαι νικο ..ασε να δουμε τι θα προβλέπει ..τι ποσοστο..τι προυποθέσεις ..ποιοι οι ενδιαφερομενοι..τελως πάντων καλο θα ειναι να συνεισφέρουν κιαλλοι για το μεγάλωμα του θρύλου..

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

O Σωκράτης ξέρει και θα τα κάνει όλα όπως πρέπει

Hades είπε...

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Βασικά όπως και παλαιότερα θα γίνει αλλά λίγο στο πιο "επίσημο" ας πούμε, ένεκα της αυξήσεως του ΜΚ. Δηλαδή όπως παλιά ο Γλου αν γούσταρε να φέρει κάποιον παίκτη (Ριβάλντο πχ) τον έφερνε, ε, κάτι αντίστοιχο θα γίνει και τώρα.
Τα ονόματα είναι όντως γνωστά, αλλά για την ώρα μόνο για 2 εξ αυτών έχει ακουστεί κάτι. Προσωπικά θα έλεγα όχι να μην γίνουμε μαλλιά κουβάρια όπως στον βάζελο, αλλά να μην την πατήσουμε όπως τότε με τον Νταϊφά.

Την καλημέρα μου.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

kαλημέρα φίλε hades.Eλπίζω να είναι όλα μελετημένα και να ανταποκριθούν επώνυμοι Ολυμπιακοί

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

kαλημέρα φίλε hades.Eλπίζω να είναι όλα μελετημένα και να ανταποκριθούν επώνυμοι Ολυμπιακοί

Hades είπε...

Φυσικά και είναι μελετημένα, αλλά μην περιμένεις σύγγαυρε να μπουν όλοι με μιας. Απεναντίας κιόλας, τα πολύ βαριά χαρτιά θα καθυστερήσουν αρκετά υποψιάζομαι. Το θέμα -κατ' εμέ- είναι να γίνει ό,τι γίνει για την πάρτη μας, για εμάς, για τον θρύλο, για αν κάνουμε την όποιαν υπέρβαση, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Κι όχι απλά για να την πούμε στους απέναντι μόνο και μόν οεπειδή σαν πολύ μεγάλη γλώσσα έχουν βγάλει εδώ και μήνες. Διότι -μην σου το κρύβω- πολύ το φοβάμαι αυτό το τελευταίο, ικανούς μας έχω.