30/1/10

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ...

Κατ'αρχήν ορθά κοφτά δηλώνω ότι δεν χάθηκε ο κόσμος αν ο Θρύλος μας δεν κατακτήσει
φέτος κανένα τίτλο .ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ όμως ότι το πρόβλημα του Θρύλου είναι πρώτιστα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. Και εξηγούμαι ότι όσοι πέρασαν στο ντούκου την πολυμετοχικότητα του ΠΑΟ
και την αγνόησαν έκαναν ΜΕΓΑ, ΜΕΓΑ λάθος. Τότε ο πρόεδρος είχε πει ότι ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΜΕ .Ίσως έπρεπε η απάντηση να είναι άμμεση.Όταν επιχειρήθηκε απάντηση το καλοκαίρι που πέρασε δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.Η έλλειψη
ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ για λόγους άγνωστους από τους Αγγελόπουλους κύρια αλλά και από άλλους παράγοντες οικονομικούς [ενδεικτικά αναφέρω τον κ.Τσάκο,γνωστότατο Ολυμπιακό] για μένα ήταν ΟΛΕΘΡΙΑ. Δεν γνωρίζω γιατί η πολυμετοχικότητα ,ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ,απέτυχε [εκτός από την συμμετοχή του Κ.Λαυρεντιάδη] όμως αυτή την στιγμή ο Θρύλος χρειάζεται την συμμετοχή όλων και περισσοτέρων ισχυρών παραγόντων.ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΕΥΘΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙΣ . Κύριε Πρόεδρε του Ολυμπιακού .Ο κόσμος του Θρύλου θα ήταν πολύ πιο ήσυχος αν το δοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού αποτελείτο για παράδειγμα από τους Κόκκαλη ,Αγγελόπουλους,Τσάκο,Λαυρεντιάδη,Μαρινάκη, Γουλανδρή ,θεοδωρίδη,ανθρώπους δηλαδή ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ αλλά ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ για το καλό του ΘΡΎΛΟΥ παρά το...εκλεγμένο παρόν συμβούλιο .ΓΙΑΥΤΟ ο ΠΑΟ με την ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΌΤΗΤΑ έχει πλεονέκτημα όχι μόνο στο ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ αλλά και σε ολες τις συνιστώσες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ,ΣΧΕΣΕΙΣ με ΜΜΕ και ότι αυτά συνεπάγονται.Για μένα αυτό που θα συμβεί είναι αναπόφευκτο.Γύρω από τις δύο μεγάλες ομάδες Ολυμπιακό και ΠΑΟ θα στηθούν επιχειρηματικά συμφέροντα όχι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πάντοτε συγκρουόμενα.Οποιος μείνει απ'έξω από τα δρώμενα απλά θα μεταβληθεί σε κομπάρσο.Κάτιάλλο,που συστηματικά κάποιοιθέλουν να αγνοούν .Ο Ολυμπιακός επί προεδρίας Νταιφά ήταν πολυμετοχικός με την συμμετοχή των Χανδρή,Γουρδομιχάλη, Νομικού. Λοιπόν οι Καιροί επιτάσσουν ΑΛΛΑΓΗ πλεύσης άμμεσα για να μείνει ο θρύλος ισχυρός και ανταγωνιστικός και αλλαγή μυαλών από όλους. Ολυμπιακούς και Ολυμπιακάρες.Γι αυτό δεν μπορώ να επεκταθώ σε άλλα ζητήματα ,παρά το ότι υπάρχουν λύσεις ξεκάθαρες που θα αναφέρω άλλη φορά.Πείτε μου ποιοι θα αποτελούν του χρόνου το καλοκαίρι το διοικητικό συμβούλιο του Θρύλου και θα σσς πω την μοίρα του ,θα σας πω το ριζικό του .

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολύ βαθειά το πας δάσκαλε

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Και φοβάμαι μην πνιγώ αλλά αυτά
μου λέει η λογική μου και η εποχή
μου.Οι καιροί αλλάζουν και μεις
απορημένοι καταγράφουμε .ΟΤΑΝ
ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν κατάλαβα καλά από όσα γράφεις
είσαι και με τον Κόκκαλη και με τη
πολυμετοχικότητα

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Είμαι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που τον θέλω
ισχυρό και δυνατό σε όλα τα επίπεδα.Ο Ολυμπιακός που ονειρεύομαι έχει και τον ΚΌΚΚΑΛΗ
αλλά και άλλους επιφανείς Ολυμπιακούς γιατί το επιτάσσουν οι
ανάγκες της εποχής και η ΑΝΤΊΠΑΛΗ
διάταξη[ΠΑΟ].Αν δεν μπορούμε να τα
βρούμε μεταξύ μας τότε θα έχουμε
πρόβλημα.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Χιλιόχρονος νασαι Νικο μου

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

ευχαριστώ πολύ αγαπημένε φίλε

Hades είπε...

Προσωπικά θεωρώ ότι είναι αρκετά παρεξηγημένη η περιβόητη πολυμετοχικότητα του βάζελου. Αν δεν είχαμε τα χάλια μας φέτος, θα τους κολατσίζαμε ήδη όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια. Εδώ βλέπεις ότι μετά βίας κρατιούνται παρόλο που είναι πρώτοι και κάθε τρεις και λίγο έχουμε νέα αίματα. Ένα φου να τους κάνεις κι έχουν σκορπίσει στον άνεμο. Από πολλές απόψεις μας βολεύει αυτή η ευδαιμονία που νοιώθουν διότι σαν τους πάρει ο διάολος αύρι ομεθαύριο θα αναρωτιούνται γιατί και πως με ύφος ροφού.

Χώρια ότι δε νομίζω πως ο Ολυμπιακός είναι μαγαζί για πολυμετοχικότητα. Με πολυμετοχική τσέπη αυτό ναι, αλλά με πολυμετοχικές φωνές θα καταστραφούμε.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

κοίταξε αγαπητέ μου φίλε,παρά να έχω στο διοικητικό συμβούλιο τους
γνωστούς ...προτιμώ ένα συμβούλιο
που θα αποτελείται από έχοντες
ευθύνη και φωνή μέτοχους .Μη
υποτιμάς καθόλου μα καθόλου τους
πολυμετοχικούς σε κανένα επίπεδο
και ειδικά στο ποδόσφαιρο.