25/1/10

MΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΙ;

Η κατάσταση καταντά γελοία και εκτός λογικής πια.Κάποιοι ανιστόρητοι και ανόητοι σβήνουν μονοκοντυλιά 12 πρωταθλήματα και 5 νταμπλ και βρίζουν τον ηγέτη του Θρύλου
Σωκράτη Κόκκαλη.ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί και τι έχουν προσφέρει στον Ολυμπιακό; ΠΟΙΟΣ τους
δίνει αυτό το δικαίωμα;Ουδείς αμφισβητεί ότι κυρίως φέτος ο Κόκκαλης έκανε λάθη μεγάλα και πολλά τα οποία αναφέρω σε προηγούμενες αναρτήσεις γιατί δεν έχω καμμία
διάθεση να λιβανίσω κανένα.Όμως θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς τους ανιστόρητους υβριστές,
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΌΚΚΑΛΗ ΤΙ;Μήπως έχουν έτοιμο κάποιον τεράστιο οικονομικό παράγοντα να αναλάβει τον Ολυμπιακό και εμείς δεν το ξέρουμε;ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΙΟΣ; Ξεχνάτε πόσοι
Ολυμπιακάρες ανταποκρίθηκαν το καλοκαίρι στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου;ΜΗΠΩΣ ΝΑ
ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ και να βγάλουμε και προεδρείο κάποιους από αυτούς που
βρίζουν;ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ[ποδοσφαιρικοί και μόνο]ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΟΥΝ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ
ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ.

5 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

καλό μου φαίνεται.Σας χαιρετώ να
είστε καλά sport Society.Aνεβάστε
την ανάρτηση μου αν θέλετε.

Hades είπε...

Φίλε Νίκο, διλήμματα τύπου Κόκκαλης ή χάος δεν υπάρχουν. Και από πολλές απόψεις μιλάω εκ του ασφαλούς κιόλας.
Πρώτον, ο Κόκκαλης είναι άρρωστος με τον Ολυμπιακό και δεν πρόκειται να μην απαντήσει. Το θέμα είναι να πάρει και μερικά κεφάλια.
Δεύτερον, σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα θελήσει να τον πουλήσει. Σε καμία περίπτωση δεν θα θελήσει να είναι δεύτερος.
Τρίτον, στην άγραν υποψηφίων επενδυτών το καλοκαίρι να σου θυμήσω ότι προσήλθαν πολλοί και εξαιρετικά ματσωμένοι κιόλας. Δεν συμφώνησαν με τους όρους που έθετε όμως. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εμφανίσθηκαν.
Τέταρτον, ως έχουμε ξανασυζητήσει κιόλας και νομίζω δεν διαφωνούμε, άλλο πράγμα το λέω μόνο τα θετικά ή αντίστοιχα μόνο τα αρνητικά (όπως κάνουν οι περισσότεροι, προεξεχόντων των υπερολυμπιακαράδων) και άλλο πράγμα το αναγνωρίζω και τα μεν και τα δε. Το πρόβλημα είναι ότι στην πρώτη κατηγορία καλώς ή κακώς ανήκουν οι περισσότεροι.
Πέμπτον, ακόμη κι αν φύγει ο Κόκκαλης (που μην ξεχνάμε υπάρχει και το ενδεχόμενο να πάει από Σωκράτη σε Σωκράτη, αν και προσωπικώς θα προτιμούσα Πέτρο) ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ξεμείνει ποτέ από πρόεδρο κυβικών.
Και έκτον και ίσως το πιο σημαντικό, πιθανώς μια μικρή κρίση διαρκείας (πέτρινα χρόνια σε πιο λάιτ κατάσταση δηλαδή) παρόλο που ούτε σε'μένα θα άρεσε είναι μάλλον η μοναδική οδός να αλλάξουν μυαλά οι οπαδοί μας, καθώς και να γίνει και ένα σχετικό ξεσκαρτάρισμα.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Δεν συμφωνώ μόνο στο ότι εμφανίστηκαν πολλοί υποψήφιοι αγοραστές.Συμφωνώ ότι πρέπει να
αλλάξουν μυαλά οι οπαδοί μας και
ίσως μια μικρή κρίση χρειάζεται
για να καταλάβουν την αξία της
εποχής Κόκκαλη με τα πολλά καλά
και τα κακά όπως έγραψες .Μόνο που
τα καλά αυτής της εποχής είναι
απείρως περισσότερα και οι πιο
παλιοί το ξέρουμε καλά.θα συνεχίσω να γράφω προτείνοντας λύσεις και
ας αισθάνομαι ηλίθιος ,γιατί απλά
λέω τα αυτονόητα όπως και άλλοι
βέβαια.

Hades είπε...

Η διαφωνία μας είναι ακριβώς αυτή: εμένα με ενδιαφέρουν περισσότερο τα αρνητικά και ο λόγος είναι απλός.
Πρώτον, τα θετικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα μεγαλοποιήσω. Είναι αρκετά μεγάλα από μόνα τους και δεν θα προσφέρει κάτι η δική μου υπερβολή.
Δεύτερον, πάλι για τα θετικά, μήτε τα κρύβω, μήτε τα πιστώνω αλλού. Του Κόκκαλη είναι όλα και δεν το έκρυψα ποτέ.
Τρίτον και σημαντικότερον: τα θετικά της εποχής Κόκκαλη δεν προσφέρονται για τίποτε άλλο από το να φουσκώνουμε σαν τα παγώνια. Κοινώς, δεν μπορούμε να μάθουμε τίποτε όπως μπορούν να μας διδάξουν τα λάθη μας. Εδώ είναι το γκολ. Πολλά από τα λάθη θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί, φίλε Νίκο. Δεν είναι δυνατόν πχ να μην μπορούμε να βρούμε τον αντικαταστάτη του Τζόλε εδώ και 4 χρόνια, νησάφι πια. Το ότι δίνω βαρύνουσα σημασία στα λάθη του Κόκκαλη δεν σημαίνει ότι υποβαθμίζω την προσφορά του, τουναντίον αν δεν τον είχα σε εκτίμηση δεν θα ασχολιώμουν καν μαζί του παρά θα τον έβριζα όλη μέρα κάθε μέρα. Το θέμα είναι να μάθει. Κι ούτε φυσικά ανήκω σ'εκείνους που μέχρι πρότινως γιόρταζαν τις επιτυχίες και ξάφνου ανακάλυψαν και σφάλματα. Άλλα φίδια στον κόρφο μας και αυτοί...

Νομίζω ότι είσαι υπέρ του δέοντος ευαίσθητος για τον Κόκκαλη. Ναι, του χρωστάμε πάρα πολλά. Αλλά δεν θα κάνουμε τις πάπιες στα λάθη του. Μόνο έτσι θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Εξάλλου δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος να αμφισβητεί ότι ο Κόκκαλης τον αγαπάει τον Ολυμπιακό.

Σχετικά με τους υποψηφίους επενδυτές, αν θες εξήγησε λίγο το γιατί διαφωνείς. Διότι εδώ έχουμε ένα ακόμη μέγα λάθος Κόκκαλη, ο οποίος στην αρχή άφηνε τελείως απ'έξω το πακέτο της Καραϊσκάκης ΑΕ. Γι'αυτόν τον λόγο έκαναν πίσω οι Αγγελόπουλοι, γι'αυτό απομακρύνθηκε και ο Μαρινάκης και ενδεχομένως κι άλλοι. Μετά μπήκε το γήπεδο (που είναι το φιλέττο φυσικά) στο κόλπο, απλά ήδη δύο χαρτιά είχαν καεί.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Δεν έχω καμμία ένδειξη ότι ενδιαφέρθηκαν οι κ.Αγγελόπουλοι
γιατί αν είχαν ενδιαφερθεί θα είχαν
μπεί.Πάντως το 50 τοις100 του γηπέδου που δόθηκε αποτρέπει άλλους
να μπουν πια.