13/5/10

ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ...

  • Είπαμε να κάνουμε υπομονή μα αυτό το κατάντημα δεν πάει άλλο σε κανένα επίπεδο.ΟΛΟΚΛΗΡΟ το οικοδόμημα του Ολυμπιακού[εκτός της ΚΑΕ] καταρρέει, ενώ κάποιοι ανεγκέφαλοι που αυτοπροσδιορίζονται σαν οπαδοί του Ολυμπιακού συνεχίζουν να καταστρέφουν την ομάδα με τις ενέργειες τους προκαλώντας σιχαμάρα στους πραγματικούς οπαδούς του Ολυμπιακού που πληρώνουν από το υστέρημα τους για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες ,στον αντίπαλο και ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ , την δική σου προσφορά και ιστορία στην ομάδα. Παράλληλα για τον ερασιτέχνη μιλάω όποιος Ολυμπιακός ήταν τη περασμένη Κυριακή στην Κέρκυρα ,στην κατάκτηση του πρωταθλήματος κολύμβησης ,κατάλαβε ότι η αδιαφορία και η εγκατάλειψη των τμημάτων του Ολυμπιακού είναι η σκληρή πραγματικότητα .Σήμερα η κολύμβηση ,αύριο ο στίβος ,το βόλλευ ,το πόλο ...
    Τρία πράγματα θα γράψω όσο μπορώ πιο ψύχραιμα και όποος κατάλαβε,κατάλαβε.
    Tην ώρα που Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος ,Γιαννακόπουλοι,Πατέρας θα σχεδιάζουν έστω διαφωνώντας το μέλλον του ΠΑΟ , εμείς τι κάνουμε; O κύριος πρόεδρος θα σχεδιάσει το μέλλον της ομάδας με ποιους;
    Aν υπάρχουν Ολυμπιακοί που αγαπούν την ομάδα και MΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ας το κάνουν άμμεσα γιατί διαφορετικά αύριο μπορεί να είναι αργά για όλους και κυρίως για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ,γιατί το πρόβλημα πρώτα και κύρια είναι OIKONOMIKO και στην ΠΑΕ και τον ερασιτέχνη
    Τελειώνοντας ήρθε η ώρα η μάλλον αργήσαμε εμείς όλοι που πονάμε τον Ολυμπιακό να επαναπριοσδιορίσουμε τι σημαίνει οπαδός του OΛΥΜΠΙΑΚΟΎ. Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε όλοι εμείς όλη αυτή την καφρίλα τον τζαμπαμαγκισμό ,την εκμετάλευση με την δικαιολογία ΄΄δικοί μας είναι''. ΌΧΙ δεν είναι δικοί μας και ούτε θα γίνουνε ποτέ .

2 σχόλια:

Hades είπε...

Φίλε μου και σύγγαυρε Νίκο, επέτρεψέ μου κάποιες επισημάνσεις.
Κατ' αρχήν εμείς ΚΑΘΟΛΟΥ δεν αργήσαμε. Έχουμε πόσον καιρό που τα λέμε. Προσωπικώς έχω χρόνια. Άλλοι είναι αυτοί που επί χρόνια αρνούνται να ΔΟΥΝ. Λες κι εμείς δεν πονάμε την ομάδα, λες και δεν την έχουμε όσο πιο ψηλά πάει, λες και δεν ενδιαφερόμαστε.

Δεύτερον, αν θυμάσαι στο είχα αναφέρει παλαιότερα: το ότι όλοι μένουν απ'έξω δεν έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχουν γαύροι λεφτάδες, αλλά με το ότι αποφεύγουν να συνεργαστούν με τον Κόκκαλη, όχι για λόγους προσωπικούς φυσικά αλλά για λόγους επιχειρηματικούς. Θυμήσου πως έγινε η ιστορία με τον Μαρινάκη, ο οποίος το είχε ξεκαθαρίσει: ή όλο το πακέτο των μετοχών, ή τίποτε, εγώ δεν συμμετέχω με ποσοστό.

Τρίτον, και θα επιμείνω μέχρι τελικής πτώσεως, αντίθετα με όσα θρυλούνται, ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα απολύτως οικονομικό πρόβλημα. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Απλά ο Κόκκαλης μεταξύ άλλων σουλουπώνει τον ισολογισμό της ΠΑΕ προκειμένου να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με τις αδειοδοτήσεις της ΟΥΕΦΑ από το 2012 κι έπειτα. Και το αφήνω εδώ για την ώρα.

Τέταρτον, ουδένα φόβο έχω στους πράσινους φαφλατάδες. Ο λόγος που υπερτερούν δεν είναι ότι έχουν περισσότερα λεφτά (που το αμφισβητώ κιόλας ως προς την έκταση που παρουσιάζεται), αλλά το ότι είναι 4 (ή μάλλον, 5).

Αναφορικά με τα υπόλοιπα τμήματα που αποτελούν και την καρδιά του Συλλόγου η τραγωδία δεν έχει όρια. Όπου ΕΝΑΣ μόνο σοβαρός άνθρωπος να βρεθεί για κάθε τμήμα, μια μικρογραφία των Αγγελόπουλων αρκεί, και θα πάρουν όλα την ανιούσα. Θα χρειαστεί μεγάλο ξεσκαρτάρισμα όμως.

Ξεσκαρτάρισμα και σε διοικητικά επίπεδα αλλά και οπαδικά.
Διότι κι από οπαδούς έχουμε πήξει. Έχουμε παραγίνει πολλοί.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα γράφεις γιατί τότε τα πράγματα είναι καλύτερα και πιο αισιόδοξα.
Φυσικά και χρειαζόμαστε ανθρώπους
σαν τους Αγγελοπουλαίους σε όλα
τα τμήματα. Όσο για κάποιους που
παριστάνουν τους οπαδούς του θρύλου
είναι απανεωνίσκοι και χουλιγκάνοι
και σαν τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται.