15/5/10

ΜETA TON KOΚΚΑΛΗ ΤΙ;

Δυστυχώς τον ίδιο τίτλο είχα βάλει σε κείμενο πριν από μήνες. Η ίδια κατάσταση επικρατεί και τώρα. Δηλαδή ενώ ο Σωκράτης Κόκκαλης ανοίγει την πόρτα του Ολυμπιακού σε κάθε ενδιαφερόμενο και συζητά ακόμα και την πώληση του Ολυμπιακού , ουσιαστικά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανταπόκριση. Παράλληλα η κατάσταση στα ερασιτεχνικά τμήματα του Θρύλου είναι δραματική . Θα πρέπει λοιπόν κάποιοι "λεβέντες" να καταλάβουν ότι με αποδοκιμασίες και επεισόδια μόνο κακό κάνουν στον Ολυμπιακό και απομακρύνουν κάθε υποψήφιο επενδυτή . Για να τα βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά λοιπόν . Οι αποδοκιμασίες προς τον
Σωκράτη Κόκκαλη είναι τουλάχιστον ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ, αλλά τα επεισόδια και οι καταστροφές στο Καραισκάκη είναι ΕΓΚΛΗΜΑ σε βάρος
του θρύλου.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μη νομιζεις οτι μετα τον κοκκαλη θα ερθει το χαος.δες το μπασκετ.ο σωκρατης δεν ανοιξε καμια πορτα.μαλακες εψαχνε να βαλουν λεφτα και να γινει αυτος μαγκας.ολα καλα κι ωραια τα 12 αλλα απο ομαδα τι εφτιαξε??απο υποδομες??μονο τα 6 χρονια που λειτουργει το καραισκακι εχει βγαλει μεσο ορο 20 μυρια το χρονο διαρκειας και γυρω στα 15 τσου λου.συνολο γυρω στα 200 μυρια.ειδες εσυ να επενδυωντε στην ομαδα τοσα λεφτα???και δε βαζω τηλεωπτικα φανελα κλπ.μου φενετε οτι ο σωκρατες επινε και ετρωγε στην υγεια των κοροιδων και τις μεταγραφες για να ξερεις με δανεια χρεωμενα στον ολυμπιακο τις εκανε.ουτε σεντς δε εβαλε απο την τσεπη του.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Φίλε μου την αξία κάποιου την εκτιμάς αφού τον χάσεις .Υποδομές
είναι και το Καραισκάκη και το
προπονητικό κέντρο.Πάντως βλέπεις
και συ ότι ενδιαφέρον από επιχειρηματίες δεν υπάρχει αυτή τη
στιγμή.

Hades είπε...

Αχάριστοι θα υπάρχουν πάντοτε, οπότε δεν υπάρχει κάποια έκπληξη εδώ.
Μην συγχέουμε όμως την αχαριστία με τις κριτικές. Δηλαδή κινήσεις τύπου Κετσπάγια έπρεπε να μείνουν αναπάντητες προκειμένου να μην θεωρηθούν οι αντιδράσεις ως αχαριστία;

Το θέμα είναι ότι όπως κάποιοι άλλοι ξεχνάνε, έτσι κι ο Κόκκαλης δείχνει κάποιες φορές να ξεχνάει τη δυναμική του Συλλόγου.

Μην ξεχνάς ότι όλα και όλοι κάνουν τον κύκλο τους. Αν δεν μπορεί, καλύτερα να φύγει. Αιώνια δεν θα μπορέσει να μείνει ούτως ή άλλως. Ή μήπως επειδή όντως έχει προσφέρει ας κάτσει μέχρι τέλους για να κάνει και ζημιά;
Ως έχων όμως και το μαχαίρι και το καρπούζι και με τις εμπειρίες που κουβαλάει που δεν είναι και λίγες θα πρέπει άμεσα να αποφασίσει το σωστό: Ή μένει και ασχολείται, ή φεύγει για να ασχοληθεί κάποιος άλλος. Μην κολλάμε σε πρόσωπα, μην επιδιδώμαστε σε προσωπολατρείες...

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Η απάντηση για μένα σε αυτά είναι
απλή.Πες μου το όνομα του διαδόχου
του ΚΌΚΚΑΛΗ και θα σου απαντήσω.
Λάτσης,Θ.Αγγελόπουλος ,αδελφοί Αγγελόπουλοι; Τότε θα έλεγα .ΦΥΓΕ
ΚΟΚΚΑΛΗ για το καλό του ΘΡΥΛΟΥ.
Τώρα τι να πω. ΦΥΓΕ ΚΟΚΚΑΛΗ και να
έρθει ο ΚΑΝΕΝΑΣ;

Hades είπε...

Για να έρθει κάποιος απαιτείται πωλητήριο. Όσο δεν υπάρχει, δεν έχει νόημα να το συζητάμε κιόλας.
Κι αν μπει πωλητήριο είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα εμφανισθούν ενδιαφερόμενοι.
Από 'κει κι έπειτα δεν με ενδιαφέρει να κάνω την Πυθία. Ξαναλέω: αν ο Κόκκαλης δεν μπορεί να προσφέρει, ήρθε η ώρα να μας αδειάσει τη γωνιά. Στο χέρι του είναι, δεν του βάζει κανείς το μαχαίρι στον λαιμό, ούτε να ασχοληθεί, ούτε να φύγει.

Δηλαδή δεν κατάλαβα, σύγγαυρε. Αν δεν βγαίνει κόσμος λεφτάς στις εφημερίδες να εκδηλώσει ενδιαφέρον προτείνεις να βαλσαμώσουμε τον Κόκκαλη και να τον κρατήσουμε καμιά χιλιετία ακόμα; Δεν γίνονται αυτά.
Εμένα με ενδιαφέρει ο Σύλλογος. Τα πρόσωπα είναι εφήμερα. Κι όταν κινούνται απρόσεκτα, οι ευχαριστίες θα γίνονται πάντοτε αφορισμοί.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Πάρτο απόφαση .Αυτή τη στιγμή ΔΕΝ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

ενδιαφερομενος με τη λογικη κοκαλη να θελει 100 μυρια σιγουρα δεν θα υπαρξει.μονο κανας τρελος η μαλακας.η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν εβαλε απο την τσεπη του λεφτα χωρις να τα παρει σιγουρα.κι αν θες να ξερεις με τη συμβαση που εφτιαξε για το καραισκακι ο μονος που επαθε ζημια ειναι ο ερασιτεχνης.για να δουμε του χρονου ποιος θα βαλει χρημα στον ερασιτεχνη.γιατι παλια αυτος τα εβαζε αλλα αποδηχθηκε οτι ειχε συμφερον.μεγαλη κουβεντα φιλε μου αλλα μη σε τρομαζει το γεγονος να φυγει.απο καλογερους νααααααααα.το θεμα ειναι να μη πουλας φυκια για μεταξοτες κορδελες.ακου 100 μυρια για παντο ζεβλακοφ λεντεσμα ντιογο και δε συμαζευετε????

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Εσύ πως το βλέπεις; Να έχει ο Ολυμπιακός με διπλάσιο κόσμο,γήπεδο
και διπλάσιους τίτλους από τον
ΠΑΟ μικρότερη κεφαλοποίηση ; όχι
φίλε μου ,από την μια μεριά να μου
γράφεις για τα έσοδα της ομάδας
και από την άλλη να ζητάς να
πουληθεί στη μισή τιμή του ΠΑΟ.

Unknown είπε...

Κύριε Μαυρωνά, σας βάζω στα links μου. Αν θέλετε κάντε κι εσείς το ίδιο.
www.pyrinoskosmos.blogspot.com

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Σε ευχαριστώ Βαγγέλη .Βεβαίως θα σε
βάλω και εγώ αν βρώ τον τρόπο γιατί
το blog μου το έφτιαξε ο Γιώργος
Κεντρωτής .

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη το προβλημα σου ειναι ποσα θα παρει ο μπακαλης??για μενα δεν πρεπει να παρει ουτε σεντς.μηπως εσκασε κανα φραγκο για να τον αγορασει????φιλε μου με αυτο το θεμα ασχολουμε χρονια.εχω ακουσει ολες τις εκδοχες και εχω βγαλει τα συμπερασματα μου.ο θρυλος ηταν το αρμα να κανει δουλειες με το δημοσιο και του τον εδωσε ο μητσοτακης(ωχ θα πεσει το ταβανι τωρα!)χωρις να δωσει δραχμη.οτι μεταγραφες εκανε στα πρωτα χρονια τα καιφαλεοποιουσε σε μετοχες με αποτελεσμα οι μικρομετοχοι με τα χρονια να χασουν οτι αξια ειχαν οι μετοχες τους.δε λεω οτι ειναι κακο αυτο αλλα ετσι εγινε.παραληλα χρηματοδοτουσε τον ερασιτεχνη με παραπανω απο αυτα που χρειαζοταν για να τους ελεγχει και σιγα σιγα να περασει τα δικα του σχεδια βλεπε γηπεδο καραισκακι.εφτιαξε κατοπιν τα μενοι για να σταματησει αυτος να βαζει χρημα και να το βαζουμε εμεις.αλλα και κει σκατα τα κανε γιατι νομιζε οτι θα βαζουν λεφτα οι οπαδοι χωρις να βλεπουν και την ομαδα.η συμβαση λεει οτι ο ερασιτεχνης μετα απο 15 χρονια θα αρχισει να παιρνει το 10%απο τα εισητιρια.φεξε μου και γλυστρησα.οι μεγαλες μεταγραφες εγιναν με δανεια χρεωμενα στον ολυμπιακο και του ζιο με του ζαχοβιτς μολις περυσι νομιζω ξεχρεωθηκανε!!!!!!!!!!!!πανυγηριζα για τα πρωταθληματα δε τα απξιονω αλλα μη τρελαθουμε κιολας με αλλον νομιζω οτι θα πηγαιναμε πιο ψηλα στν ευρωπηκαι ας περναμε 2-3 λιγοτερα.α και κατι τελαιυτεο εχεις δει το συμβολαιο του μπελουτσι?????εγω το εχω .θυμασε ποσο μας ειπε οτι τον αγορασε???7.5 μυρια τον μισο!!ε λοιπον για να μαθεις κι εσυ μονο 2.5 εδωσε και τηνη τελευταια δοση την εδωσε τον ιουνιο μολις πουληθηκε δηλαδη.αυτον τον εφερε ο ζαχαβι και αυτος τον πηρε παλι.και ακου και κατι αλλο.ας πουμε οτι εφερνε τον φερφαντινιο περυσι .θυμασε??μας ειπαν οτι αυτος εκανε 4 μυρια.ακου τωρα.αυτος αξιζε 600χιλιαρικα.αν .αν λεω πηγαινε ο μπακαλης και ελεγε του προεδρου εκει παρε 1 μυριο και πες οτι τον πουλησες 4 δε θα το εκανε???και αν.αν λεω μετα επερνε δανειο 4 μυρια για την αγορα απο την σιτιμπανκ χρεωμενα στον θρυλο και εδινε 1 στον προεδρο τον εκει και αλλα 400-500 φορους εδω του εμεναν στο χερι τα αλλα 2.5???ο θρυλος θα ηταν χρεωμενος με 4 μυρια???αυτος θα εβγαζε μια βιλα στη μυκονο???
χαιρετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hades είπε...

Νίκο μου, ούτε πρόκειται να βρεθεί ενδιαφερόμενος με τους όρους που θέλει ο Κόκκαλης.
Στο μπάσκετ μήπως θυμάσαι πως είχαν μπει οι Αγγελόπουλοι; Αυτοί τα λεφτά, ο Κόκκαλης το πακέτο μετοχών. Μέχρι που πήραν ανάποδες και παραλίγο να υποβιβαστούμε μια χρονιά, αν θυμάσαι...
Τον Κόκκαλη είναι που αποφεύγουν, όχι τον Σύλλογο.

Hades είπε...

Θέμη, δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες τα πράγματα.
Οι μεταγραφές Ζάχοβιτς-Τζιοβάννι όντως ήταν με δάνεια, τα οποία αν δεν απατώμαι είχαν αποπληρωμή πενταετίας, αλλά τα ποσά είχαν βγει ήδη από την πρώτη χρονιά από φανέλες και διαφημίσεις.
Τα μέλη με 60 ευρώ τον χρόνο δεν φτάνουν ούτε για τη χρηματοδότηση της μισής ομάδας πόλο. Γι'αυτό κι έχουν μπει κι άλλοι αλλού, όπως ο ένας Αγγελόπουλος με τον Μαρινάκη στο βόλεϋ για παράδειγμα.

Επίσης, στα περί μετοχών, αν και δεν έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα, αν ο Κόκκαλης δεν έκανε αυτά που έκανε σήμερα θα είχαν ίσως και ο Κοσκωτάς με τον Σαλιαρέλη δικαίωμα συμμετοχής στο ΔΣ. Αν θυμάσαι κάποια στιγμή (λίγο μετά την αποπληρωμή του χρέους) είχε βγει ο Κοσκωτάς και είχε θέσει ένα θεματάκι αλλά ευτυχώς δεν ευδοκίμησε.

κ.ο.κ.

Ανώνυμος είπε...

σε γενικες γραμες συμφωνουμε.δεν ειμαι απολυτος.αλλα τα μισα απο οσα λεω να ειναι αληθεια φτανει.οσο για το μπασκετ μεχρι περυσι δεν βγηκε χρεος απο το 91?θυμασε??φιλε να αφησει την παε και να παει στο καλο.θα τον θυμομαστε παντα.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

υπομονή και θα δούμε τι θα γίνει.
Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου
να είναι κερδοφόρα επιχείρηση ο
Ολυμπιακός.